DESIGNPRINCIPPER

Ved at gennemgå alle produktudviklingens faser kan vi kortlægge, hvilke dele der er kritiske med hensyn til vores miljøaftryk.

DESIGN/UDFORMNING

Før vi skaber et nyt produkt, spørger vi altid os selv hvorfor. Et nyt produkt bør have en positiv indflydelse på vores produktportefølje. Det kan være en ny funktion, der er produceret på en mere bæredygtig måde, eller det kan udfordre tidens normer for materialevalg. Vores produkter bør have et formål udover blot at være til pynt. Vi ønsker at opfylde brugerens behov på en innovativ måde.

De langsigtede omkostninger bestemmes allerede på et tidligt stadie af produktudviklingen. Det er helt essentielt at minimere mængden af materialer og overveje alternative materialer, der kan fornys og/eller genanvendes, på disse tidligere stadier. Derfor tager vi altid disse spørgsmål op til overvejelse tidligt i processen.

PRODUKTION

Vi er altid på udkig efter metoder til at forbedre produktionsfasen: Og det omfatter, hvilke materialer vi anvender (og at bevæge sig hen imod at anvende 100% genanvendt PC-plast i alle produkter). Vi overvejer også, hvilke transportmetoder vi anvender til at sende vores produkter, med stort fokus på at øge andelen af produkter, der sendes med skib. Vores emballage er altid genanvendt, genanvendelig og/eller biologisk nedbrydelig.

ANVENDELSE

Vores produkter er udviklet til at beskytte mere værdifulde genstande, f.eks. en iPhone. Under anvendelsesfasen er det altafgørende, at vores produkter opfylder deres formål, så der ikke skal købes endnu mere ny teknologi. Derudover er det meget vigtigt, at sortimentet bliver tilpasset til vores kunders skiftende behov ved at tilpasse designet til nye modeller og funktioner.

END-OF-LIFE

Al vores emballage er fremstillet af genanvendte materialer eller materialer, der kan fornys. Emballagen indeholder ikke plastik og kan genanvendes. Hos NUDIENT arbejder vi løbende på at opnå en cirkulær model. Et af vores største mål er at skabe et bæredygtigt kredsløb, når kunderne er færdige med at bruge vores produkter.

Thin Collection