iPhone 11 Covers

Find de nyeste iPhone 11-covers hos Nudient. Vi har kun udviklet covers, der er funktionelle og holdbare. Klik her for at læse mere.

iPhone 11 Covers

iPhone 11 Covers

Nudient har multifunktionelle covers til iPhone 11, uanset om du mangler et cover til en iPhone 11 eller iPhone 11 Pro Max. De kommer i 12 flotte farver. Vi tænker på mere end udseende: Vores designer iPhone 11-cover er udviklet til komfort.

Uundværlige covers til iPhone 11

Hos Nudient handler de bedste iPhone 11-covers om meget mere end stil. De har ét overordnet formål: at beskytte mobilen mod buler og ridser. Vores designer iPhone 11-cover er ikke blot beskyttelse, men har flere funktioner. Vi har udviklet et cover med indbyggede MagSafe-magneter, der bruges med MagSafe-enheder. MagSafe bruges til trådløs opladning og magnetisk tilbehør, som vores egne kortholdere i læder. Vores cover passer perfekt til iPhonens udformning, så den føles præcis som den originale mobil. Det føles ikke for klodset, da det tynde design er glat og mat.

Tilbehør til vores iPhone 11-covers

Du får mest ud af vores iPhone 11-covers ved at se vores udvalg af kortholdere i læder, der kan sættes fast bag på vores iPhone-covers. Vores farver er fantastiske og komplimenterer hinanden så godt, at du kan mikse og matche, som du vil. Vores kortholder har plads til tre kort, og den kan endda fungere som en selvstændig tegnebog efter behov. Vi har også transparente iPhone 11-covers, hvis du vil vise mobilens originale look. Nudient har et transparent iPhone 11-cover i blødt TPU-plast. Selvom den ikke har en MagSafe-magnet, kan den stadig bruges med trådløs opladning. Hvis du tilføjer et af vores covers til Airpods Pro, får du 30 % i rabat ved køb af sættet hos os.