iPhone 11 Pro Covers

Vælg mellem mange iPhone 11 Pro-covers hos Nudient.

iPhone 11 Pro Covers

iPhone 11 Pro Covers

Uanset hvilken iPhone du har, bør du beskytte den med et robust iPhone-cover. Selvom Apple siger, at deres iPhones er fremstillet af keramiske plader, kan det ikke beskytte dem mod buler og ridser fra uforudsete hændelser. Nudient har løsningen til dig – fra iPhone 11 Pro Max-covers til iPhone 11 Pro-covers.

Minimalistisk iPhone 11 Pro-cover

Vores iPhone 11 Pro-cover er enkelt, men har alle de nødvendige funktioner. Hele den nederste kant på coveret er beregnet til beskyttelse med små åbninger til oplader og højttaler. Vores covers føles bløde i hånden takket være den glatte matte belægning. Coverets inderside er fremstillet af blødt stof, som beskytter mobilens bagside og kanter ikke mod ridser. Og bedre endnu: Vores covers har indbyggede MagSafe-magneter, der er kompatible med MagSafe-produkter og magnetisk tilbehør. Sæt ting som vores magnetiske kortholder fast, eller oplad nemt trådløst. Alt er muligt med vores covers. Få de samme funktioner med vores IPhone 11 Pro Max-cover!

Få et sæt med vores iPhone 11 Pro-cover

Opnå den bedste beskyttelse ved at købe et sæt. Du kan lave et sæt og få 30 % i rabat på købet. Når du har valgt mellem vores mange iPhone 11 Pro-covers, kan du parre det med en iPhone 11 Pro-skærmbeskytter, så skærmen ikke får ridser. Opnå større funktionalitet med en magnetisk kortholder fra Nudient. Fastgør den nemt uden hjælpemidler med MagSafe-magneterne – de passer perfekt sammen! Vores kortholder har plads til tre kort og kan bruges som en tynd, minimalistisk pung. Den kommer i mange farver, så den nemt kan matches til et iPhone 11-cover fra Nudient. Vælg mellem mørke farver som sort og mørkeblå eller lyse jordfarver som støvet grøn og gul. Fuldend sættet med et Airpods Pro-cover, hvis du mangler et. De er fremstillet af PP-plast, som giver mulighed for trådløs opladning. Køb i dag, og oplev hurtig levering – til en god pris.