iPhone 12 Covers

Vores covers til iPhone 12 beskytter ikke blot, de giver også din enhed lidt ekstra stil. Få dit hos Nudient i dag.

iPhone 12 Cover

iPhone 12 Covers

Moderne mobiler har en bagbeklædning i glas, som skal beskyttes mod skrammer. Se nogle af de iPhone 12-covers, vi har hos Nudient, og find et, der passer til dig. Vi har alt fra transparente og farverige covers til iPhone 12, så du kan finde det, du mangler.

iPhone 12 covers – flotte design

Hos Nudient går stil og komfort hånd i hånd i vores design og fremstilling. Vores covers til iPhone 12 har en blød finish, der passer perfekt til mobilen. Finishen påvirker dog ikke dit greb om mobilen. Vores materialer hjælper dig med at bevare grebet om mobilen, og giver den et flot look. Vi har 12 forskellige farver i vores design, som du kan vælge mellem: fra sort til himmelblå og gul. Vores stærke konstruktion beskytter også alle mobilens kanter og kameraer, da de har størst risiko for at gå i stykker. Hvis du gerne vil bevare mobilens originale farve, kan du se vores transparente covers til iPhone 12.

Klare iPhone 12-covers – Nudient

Apple lancerede flere farver med iPhone 12 – den nyeste farve er lilla. Hvis du er en af dem, der godt vil vise og bevare enhedens originale farve, kan du se vores udvalg af transparente iPhone 12-covers. Vores transparente iPhone 12-cover beskytter ikke blot mobilen, men vedligeholder og udstråler dens æstetik. De transparente covers fra Nudient beskytter din mobil mod stød fra tab og andre uheld. Rammerne er også hævet, så de også beskytter din skærm og dine kameraer mod stød og tab. Vi har også sørget for, at vores knapper er komfortable at trykke på, så du ikke oplever problemer under brug af enheden. Uanset om du er til transparente covers eller vil give din enhed et ekstra pift med et designercover til iPhone 12, har vi alt, hvad du mangler.