iPhone 12 Mini Covers

Få de nyeste funktioner til iPhone 12 Mini-covers – fra Nudient. Vælg mellem 12 flotte farver, og match dem med en magnetisk kortholder.

iPhone 12 Mini Covers

iPhone 12 Mini Covers

Har du en af de nyeste iPhones? Så er det vigtigt med et beskyttende cover, der passer på den. Find covers hos Nudient – fra iPhone 12 Mini til iPhone 12 Pro Max. Der er tusindvis af covers til iPhone 12 Mini, men her er årsagen til, at vores er de bedste:

Veldesignet iPhone 12 Mini-cover

Vores iPhone 12 Mini-cover er praktisk. Vi har sørget for, at coveret understøtter din mobil på mange måder – fra den mindste detalje. Vælg mellem 12 farver til 12 forskellige stemninger. Skift farve fra tid til anden, uanset årstiden. Det matte ydre lag er glat, men robust nok til at beskytte mobilen med en tredobbelt gummibelægning. Det er fremstillet af hårdt PP-plast med indbygget MagSafe-magnet for trådløs opladning. MagSafe-magneten har flere formål, og du kan også bruge den til at tilknytte andet tilbehør som ringe og kortholdere. Det bedste iPhone 12 Mini-cover med et naturligt fit.

Det bedste tilbehør til iPhone 12 Mini-covers

Nudient har skabt iPhone 12 Mini-covers, der fungerer godt med andet tilbehør som vores magnetiske kortholdere. Vores Apple iPhone 12 Mini-cover har magneter, så andet magnetiske tilbehør kan sidde fast på det. Vores magnetiske kortholdere i læder har plads til tre kort og kan nemt sættes fast på det magnetiske cover. Kortholderen kommer i flere farver, der passer til covers. Hvis du foretrækker et cover, der viser mobilens originale design, kan du prøve det transparente iPhone 12 Mini-cover i blødt TPU-plast. Er ikke MagSafe-integreret, men kan stadig oplade trådløst. Og fik vi nævnt, at du får 30 % i rabat, når du skaber et sæt hos os? Køb iPhone-covers, og tilføj en kortholder og et cover til AirPods Pro for at få rabat. De er meget smarte, da du kan matche dem farvemæssigt.