iPhone 12 Pro Covers

Køb covers til iPhone 12 Pro fra Nudient – vælg mellem mange farver. Få et cover med magnetisk funktion – perfekt til kortholdere.

iPhone 12 Pro Covers

iPhone 12 Pro Covers

Har du en iPhone 12 Pro? Beskyt mobilen med det samme med et iPhone 12 Pro-cover. Utilsigtede tab er uundgåelige, men du kan undgå ridser på mobilen med vores holdbare telefoncovers. Nudient har et bredt udvalg af farver, som du kan vælge mellem: fra sort til støvet rosa.

Vælg det perfekte iPhone 12 Pro-cover

Det er svært at finde det perfekte cover til iPhone 12 Pro. Det kan være svært at finde det bedste, når der er så mange muligheder. Du behøver heldigvis ikke at lede længere: Vores covers har nemlig alle de nødvendige funktioner, som de skal have. Vores telefoncovers giver god beskyttelse mod tab (alle fire kanter). Det fylder ikke meget, da dets glatte, matte design giver et komfortabelt greb. Vi har endda tilføjet en ekstra magnetisk funktion, så du kan sætte en kortholder på coveret og bære din mobil og tegnebog på én og samme tid. Vores design og funktioner er perfekte – fra iPhone 12 Mini til iPhone 12 Pro Max.

Bedste tilbehør til iPhone 12 Pro-covers

Det bedste cover skal være funktionelt. Det har vi opnået ved at tilføje en MagSafe-magnet, så kortholdere kan sættes godt fast på vores iPhone 12 Pro-covers. Hvis du har brug for funktionaliteten, har Nudient udviklet tilbehør, der er perfekt til iPhone 12-coveret. Find en kortholder hos os, og vælg mellem tre neutrale farver: beige, mørkeblå og sort. Kortholderen har plads til tre kort som kreditkort og kørekort. Kortholderen er fremstillet af læder og fungerer godt som en selvstændig pung. Opnå den ultimative beskyttelse ved at tilføje en skærmbeskytter. Oplev hurtig levering, når du bestiller hos os. Vores priser er rimelige og prisvenlige. Tvivler du? Læs vores fremragende anmeldelser fra glade kunder, og se, hvad de siger om vores produkter.