iPhone SE Covers

Leder du efter et godt iPhone SE-cover? Besøg Nudients webshop i dag for at afgive din bestilling og opnå hurtig levering.

iPhone SE Covers

iPhone SE Covers

Hvis du har en iPhone SE, kan du passe godt på den med et cover. Du kan købe telefoncovers mange steder. Hos Nudient kan du dog få flotte og holdbare covers til iPhone SE. Butikken har også en iPhone SE-skærmbeskytter for ekstra beskyttelse.

Nudient mobil covers til iPhone SE

Vores brand har flotte mobilcovers, der er skabt af Jesper Ståhl – en etableret skandinavisk produktdesigner. Takket være hans ekspertise kan vi tilbyde dig flere muligheder til at gøre dit iPhone SE-cover vandtæt. Så behøver du ikke at bekymre dig om at blive fanget i regnen uden en paraply. Der er ingen grund til panik, selvom covers ikke beskytter skærmen. Vi har også en iPhone SE-skærmbeskytter. Den er lavet af glas, der er mere end 8 gange så hårdt som almindeligt glas. Så mobilen vil sandsynligvis forblive intakt, selvom den støder mod hårde overflader.

Dette får du med iPhone SE-covers

Mobiltilbehør kan gøre meget for at forbedre enhedens udseende. Derfor kommer vores kollektion af iPhone SE-covers i mere end 10 farver. Så kan du endda finde en farve, der matcher dit outfit. Apple iPhone SE-coveret i hård plast har spalter i bunden, så du nemt kan indsætte og fjerne coveret. Nudients udvalg af telefoncovers til iPhone SE er også kompatibelt med brandets magnetiske tegnebøger. Bare hold tegnebogen på mobilens bagside, så sørger magneterne for at den fastgøres korrekt. Vi har sørget for, at disse magneter ikke ødelægger mobilens evne til at oplade trådløst via MagSafe-opladere. Du kan få endnu mere ud af dit køb ved at vælge et robust cover til dine AirPods eller AirPods Pro. Disse covers findes også i flere farver.