UDVÆLGELSE AF MATERIALER

Vi undersøger alternative og innovative materialer for at blive ved med at forbedre vores materialevalg.

Vi har fjernet alle plastikmaterialer fra vores emballage og anvender kun materialer, der er 100% genanvendelige. Dette var en vigtig grundsten i vores valg af materiale, da papir bliver nedbrudt og derved udgør en mindre trussel for dyrelivet og miljøet.

Under de tidlige stadier af produktudviklingen undersøgte vi alternative materialer og løsninger for at sikre en mindre miljøpåvirkning. Bunden af coverne i vores Bold-kollektion består for eksempel af 100% genanvendt PC-plastik. I 2022 indførte vi også bæredygtige materialer i vores Thin-kollektion, som nu består af 100% genanvendt PC-plastik. Vores seneste nyhed, Form-coveret, består af 30% genanvendte materialer, herunder TPU-plastik, og vi arbejder på at øge andelen til 100% inden udgangen af år 2023.

I 2021 undersøgte vi mulighederne for at designe en pung, der opfylder vores mål med hensyn til bæredygtighed. Vi besluttede at holde op med at producere punge i læder og gik over til vegansk læder. Vi kan dermed bryste os af, at vi ikke længere benytter nogen som helst animalske produkter i vores varer.Bold Collection