Mobilcovers

Køb beskyttende mobilcovers til iPhone og Samsung hos NUDIENT. Vores covers i matte farver er funktionelle og beskytter din mobil mod uønskede skrammer.

Mønstrede covers

Archive

Dette produkt er ikke tilgængeligt til din model.

Mobil Covers

Det kan være overvældende at finde det bedste telefoncover, da der er mange ting, der skal overvejes først. Du bør prioritere at få den bedste beskyttelse, og derefter kommer udseendet. Men hvorfor gå på kompromis, når du kan få begge dele hos Nudient? Se vores mobil covers til iPhone og Samsung.

Kvalitetscovers til iPhone og Samsung

Uanset om du har en gammel eller ny smartphone, kan du ændre mobilens udseende med et nyt designercover. Vores covers til iPhone og Samsung har indbyggede MagSafe-magneter, der kan bruges med MagSafe-produkter. De er lavet af PP-plast, og du får stadig nem mulighed for trådløst opladning. Det ydre lag er matteret, så mobilen let glider ned i lommen. Du behøver heller ikke at bekymre dig om ridser på din smartphone, da vores covers har blødt stof på indersiden. Giv din mobil et pift, og vælg mellem flere farver fra sort til mørkegrøn, rød og mange andre.

Det bedste sæt til dit cover – få 30 % i rabat

Vi elsker rabat. Hvem gør ikke det? Hos Nudient giver vi 30 % i rabat på sæt med vores covers. Bare vælg den ønskede farve blandt et af vores flotte covers. Fuldend looket med et cover til Airpods Pro og en magnetisk kortholder. Vores kortholdere har kompatible magneter, der passer til vores covers. Kortholderen har plads til tre kort. Hvis du ikke bruger din mobil, kan du fjerne kortholderen fra magneten og bruge den som en lille, mobil tegnebog. Skab flotte looks, og find dit cover og tilbehør i matchende farver. Du kan også være mere dristig og mikse og matche blandt vores udvalg af jordfarver. Hvis du mangler et ekstra kabel, kan du også købe et flettet lightning-kabel til Apple. Du er velkommen til at kontakte os og vores venlige team, hvis du har spørgsmål.