2016

De tre venner

Nudient er et selvstændigt brand, der blev grundlagt af tre venner. De har kendt hinanden siden børnehaven. Selvom de gik i forskellige retninger for at studere og arbejde inden for forskellige erhverv, herunder økonomi, design/reklame og forretning, har kombinationen af ​​deres viden og erfaring været et vigtigt fundament for virksomhedens succes.

De tre medstiftere: Pontus, Max og Vidar

Etableret i Hong Kong, grundlagt i Stockholm

Året var 2015, og Vidar studerede i Hong Kong. Han havde intet cover på sin telefon grundet manglen på gode telefoncovers i Europa. En dag fandt han imidlertid et supertyndt cover i en lille butik i Hongkongs gader. Det føltes næsten som om, at der ikke var noget cover på telefonen, I det øjeblik blev idéen til Nudient født. Da Vidar senere vendte tilbage til Sverige, talte han med sine venner Max og Pontus om det tynde cover. Og her, på en café i den større gade Sveavägen (Stockholm), blev Nudient grundlagt.

Udsigt over Hong Kong-øen.

View over Hong Kong island.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores produkter

I årenes løb har vi lært mere og mere om vores kunder. Vi mener, at nøglen til gode produkter er at arbejde interaktivt med feedback fra vores kunder. For at sikre 100% kundetilfredshed har vi indgået et samarbejde med den succesfulde designer Jesper Ståhl.

Nudient blev grundlagt med en viden om, at der var et marked for meget tynde covers, særligt i de nordiske lande. Coveret Version 1 Thin blev lanceret i 2016.

Nudient lancerede V2 coveret med et nyt og forbedret design og det berømte signaturgreb.

I samarbejde med den prisvindende svenske designer Jesper Ståhl er Nudients vision om at skabe det perfekte mobilcover blevet realiseret. Resultatet er et diskret Scandi-design. V3 er Nudients nye og forbedrede, elegante og sofistikerede tredje udgave af mobilcovers.

Er under udvikling

Designet af Jesper Ståhl

2021

I dag

Nudient er et stærkt og veletableret brand i Europa, kendt for sin produktudvikling inden for telefoncovers og mobiltilbehør.

2020 var året, hvor Nudient fik et globalt mindset, og produkterne findes nu både online og i de fysiske butikker.

2020 was the year that Nudient was introduced in digital retail and traditional retail with a global perspective.

Blev en del af Nudient Studio-fællesskabet