VORES VISION

Vi er af den overbevisning, at bæredygtighedstiltag bør gennemsyre hele virksomheden. I enhver beslutning, vi træffer, lige fra vores valg af kontorartikler til de forsendelsesmetoder, vi tilbyder vores kunder, lægger vi stor vægt på at fremme en fremtid med lav CO2-udledning.

Den metodologi, vi følger, består af tre søjler, der kommer til udtryk i alle afdelinger.

1. GENNEMSIGTIGHED: VI SYNLIGGØR VORES PÅVIRKNING

Ved at overvåge vores daglige drift kan vi måle og udpege vores største CO2-udledningskilder. På denne måde får vi et klart overblik over, hvilke områder vi kan forbedre og udvikle yderligere for at opnå en grønnere fremtid. Et eksempel på gennemsigtighed hos NUDIENT er, at vi følger vores produkters miljøaftryk fra start til slut.

2. ENERGI- OG RESSOURCEEFFEKTIVITET

Med udgangspunkt i førnævnte er næste skridt at sikre, at vi opstiller klare mål for, hvordan vi faktisk kan optimere vores energi- og ressourceeffektivitet. For eksempel har vi kunnet reducere vores CO2-aftryk ved at ændre vores materialevalg til Thin-coveret fra 0 til 100% genanvendt plastik i 2022.

3. VI GIVER TILBAGE TIL LOKALSAMFUNDET

Mens vi arbejder på forbedringer inden for ovennævnte områder, finder vi lige så stor værdi i eksterne initiativer. Vi lancerer derfor et samarbejde med #tide ocean material®, som hjælper os med at indsamle én plastikflaske fra havet for hvert solgt cover.

Thin Collection