Returneringsportal

Du kan bytte eller returnere et eller alle de produkter, du har købt direkte fra vores websted inden for 14 dage, efter du har modtaget produktet.

Bemærk: Udvidet returret til 31. januar

Produktet skal leve op til følgende krav:

  • Produktet skal være i samme nye stand som ved modtagelsen.
  • Produktet skal være i original emballage med intakte etiketter og beskyttelsesmærkater.
  • Hvis en gratis vare blev modtaget som del af en kampagne, bliver der opkrævet betaling for den, hvis den betalte vare returneres uden det gratis produkt.
  • Vi modtager ikke returneringer af produkter, der er fremstillet specifikt til ordren, for eksempel produkter fra NUDIENT x IGWT Paris-kollektionen.

Ombytning kan kun ske til et produkt af samme værdi. Hvis du vil bytte til et dyrere produkt, skal du først oprette en returnering, så refunderer vi hele beløbet. Derefter kan du afgive en ordre på det ønskede produkt.

Produkter købt hos en forhandler kan ikke byttes eller reklameres hos os. Kontakt forhandleren angående dit problem.

Hvis du vil foretage en returnering, skal du gå til vores returportal her og følge anvisningerne.

Når du har foretaget din returnering, og vi har kontrolleret, at dit produkt lever op til vores returbetingelser, refunderer vi beløbet. Beløbet refunderes via den samme betalingsmetode, som du brugte i forbindelse med købet.

Hvis du har betalt med Klarna-faktura, skal du kontakte dem for at få fakturaen sat i bero, mens du venter på godkendelse af returneringen. Du kan også vælge at betale din faktura, hvorefter Klarna refunderer beløbet, så snart returneringen er gennemført.