Vores Bæredygtighedsarbejde

Hos Nudient lægger vi stor vægt på bæredygtig udvikling. Vi vil i 2022 gennemføre en række strategier, der skal sikre, at bæredygtighed fremover bliver et centralt element i alle beslutningsprocesser.

100 % Genanvendelig Emballage

Det er lykkedes os at fjerne alt plast fra vores emballage, så den er 100 % genanvendelig. På de fleste af vores markeder tilbyder vi også mulighed for forsendelse uden anvendelse af fossile brændstoffer.

Vores Formål

Brugen af et produkt og dets livscyclus er for os et helt grundlæggende aspekt af dets bæredygtighed. Vi er overbevist om, at de produkter, vi tilbyder, skal udstråle en klar hensigt. Helt grundlæggende skal produktionen af vores produkter opfylde et klart formål.

Vores covers og tilbehør er designet til at beskytte de produkter, der betyder mest for dig. Derfor er det for os helt afgørende, at vores produkter er af en høj kvalitet, så vores kunders teknologiprodukter ikke bliver beskadiget.

Materialevalg

Allerede tidligt i produktudviklingsprocessen undersøger vi muligheden for at anvende alternative materialer og løsninger for at sikre en mindre påvirkning af miljøet. For eksempel er vores BOLD-kollektion baseret på 100 % genanvendt PC-plast.

Ecologi

I samarbejde med Ecologi investerer vi i plantning af træer i regnskoven i Amazonas samt i et projekt, der fokuserer på bæredygtig skovdrift i Madre de Dios-regionen i Perus regnskov.

Bidrage Til Et Bedre Liv for Andre

Nudient er sponsor for Hand-In-Hand, en organisation, der arbejder med opstart af virksomheder som en langsigtet og bæredygtig måde at bekæmpe fattigdom på.

Nudient x The Humble Co.

Som du ved, er bæredygtighed en af vores kerneværdier. Takket være vores fantastiske produktteam har vi allerede plastfri emballage, vores Bold-kollektion er fremstillet af 100 % genanvendt PC-plast, og vi er i gang med de sidste tests, før vi lancerer vores Thin Case i 100 % genanvendt PC-plast. Utroligt, ikke? For at blive endnu mere bæredygtige har vi indledt et samarbejde med The Humble Co.

The Humble Co. har siden 2013 ført an i en revolution inden for miljøvenlige personlige plejeprodukter. De er ikke bare nyttige og tilgængelige for alle, men frem for alt gode mod planeten. Den er udviklet af tandlæger med et håndtag fremstillet af 100 % bambus. Kickstart din miljøvenlige rejse inden for personlige plejeprodukter sammen med os.