VI STØTTER OP OM GLOBAL FORANDRING

Hos NUDIENT er vores mission at fremme global forandring og samtidig bidrage til en renere klode ved at opstille klare mål for løbende at optimere og forbedre vores interne og eksterne forretningsprocesser. 
Vi tror på, at selv små handlinger kan have en stor effekt, og vi har forpligtet os til at gøre en forskel i verden igennem vores arbejde.

GENNEMSIGTIGHED

Vi overvåger og måler vores daglige arbejde og vores produkters miljøaftryk med henblik på at identificere områder, der kan forbedres.

OPTIMERING AF ENERGI- OG RESSOURCEFORBRUG

Vi opstiller mål for optimering af energi- og ressourceforbrug med fokus på genanvendte materialer med henblik på at reducere mængden af affald og udledninger.

TIDE-PARTNERSKAB

Vi giver tilbage til lokalsamfundet: Vi samarbejder med #tide ocean material® om at indsamle og genanvende plastikflasker fra havet og anvender også genanvendte materialer i vores produkter.

UDDANNELSE OG OPMÆRKSOMHEDSSKABELSE

Vi skaber opmærksomhed om vigtigheden af at genanvende materialer og træffe ansvarlige valg i ens dagligdag for at kunne skabe forandring og give hver enkelt værktøjerne til at påvirke miljøet positivt.

Et cover, en flaske

Tide indsamler én plastikflaske for hvert cover, NUDIENT sælger

1.000.000 FLASKER

Mens vi arbejder på at forbedre ovenstående områder, finder vi lige så stor værdi i eksterne initiativer. Vi lancerer derfor et samarbejde med #tide ocean material®, som hjælper os med at indsamle én plastikflaske fra havet for hvert cover, NUDIENT sælger. Det kan godt være, vi ikke kan undgå plastik, men vi kan give den et nyt formål. Først og fremmest er vores plastmaterialer 100% genanvendte og kommer fra leverandører, der overholder den globale genanvendelsesstandard, GRS. Det er vores mål at genanvende 1.000.000 plastikflasker fra havet via vores samarbejde med organisationen Tide.

Journal