1 cover, 1 plastikflaske

Der lander hvert år mere end 8 millioner tons plastikaffald i havene. Havets dyr bliver fanget i plastikaffaldet og tror, det kan spises, hvilket udgør en kæmpe trussel både for dyrelivet og vores økosystem. Plastikforurening er også en trussel for menneskers helbred, da det påvirker vores fødevaresikkerhed og -kvalitet og derudover bidrager til klimaforandringerne.

Tide ocean SA tide ocean SA er en organisation, der i 2019 blev grundlagt af Thomas Schori and Marc Krebs i Schweiz for at tackle det foruroligende problem med plastikforurening i havene, med udløbere i Sydøstasien og Latinamerika. #tide® skaber social forandring ved at arbejde sammen med lokale fiskere og lokalsamfund, som modtager fair lønninger for at indsamle plastikaffaldet – alt sammen med henblik på at beskytte havene. #tides mål er at indsamle 1 milliard plastikflasker fra havet inden udgangen af år 2025.

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi for at støtte op om arbejdet med at stoppe plastikforurening har startet et samarbejde mellem Nudient og #tide®. Nudient bakker op om #tide®'s projekt og deres mål om at indsamle 1 milliard plastikflasker inden udgangen af år 2025. #tide® indsamler én plastikflaske fra havet for hvert produkt, NUDIENT sælger. #tide® genanvender plastikaffaldet og giver det et nyt formål i form af kugler, garn, kanvas og filamenter af højeste kvalitet.

Thin Collection